6
nov
20
nov

Eksportkursus

Overvejer du eksport? - Så har vi et godt tilbud til dig!

Deltag i et forløb for dig, der overvejer start af eksport eller som er startet op. Her kan du få afklaret, hvad der skal til, for at du kan sælge dit produkt i udlandet, og hvordan du kan optimere salget.

Forløbet består af et individuelt sparringsforløb samt en to-dages workshop, hvor du bliver klædt på til at lave din egen eksportplan.

Forløbet vil give din virksomhed et stærkt afsæt til at komme i gang med at eksportere mest muligt uden for Danmarks grænser.

Forløbet består af en indledende sparring i forhold til afklaring af din virksomheds eksportparathed. Dernæst en to-dages workshop, hvor du kan blive afklaret på, hvad der skal til for at komme i gang med eksport. Slutteligt arbejder du selv videre med din eksportplan og hele vejen i forløbet har du din personlige kontakt fra STARTVÆKST som sparringspartner – før, under og efter forløbet.

Hvad får du med:
Workshoppen gennemføres af Jens Lassen fra Ekspansion og vil indeholde:

  • Viden om de overvejelser, der skal gøres forud for det internationale spring for at få mest muligt ud af eksporten
  • En gennemgang af, hvad det konkret kræver at trænge ind på et eksportmarked (f.eks. i forhold til organisation, ressourcer, produkt og produktion samt marked og salg)

  • Udarbejdelse af din egen tjekliste og handlingsplan for fremtidig eksport

  • Masser af værktøjer, som hjælper dig til at vælge det rigtige marked til netop din virksomhed, finde den rigtige samarbejdsparter i udlandet, optimere samarbejdet med denne i dagligdagen, begrænse risikoen i.f.m. eksportsalg mest muligt etc

BEMÆRK: NO-show gebyr på 1000 kr. ved afbud senere end 7 dage før påbegyndelsen.

 Læse mere om workshoppen her

Tilmeld

Dato og tid

Start: 6. november 2017 08:30
Slut: 20. november 2017 15:30

Tilmeldingsfrist: 2. november 2017 12:00

Sted

Nupark 51 mødelokale A
7500 Holstebro