Vil du starte din egen virksomhed?

STARTVÆKST Holstebro står klar til at hjælpe dig med at starte din egen virksomhed

Hvordan kommer jeg i gang?
Når først du har gjort dig overvejelser om at starte egen virksomhed, eller når du lige har etableret egen virksomhed, har du sikkert mange spørgsmål, som du ønsker at få besvaret.

STARTVÆKST Holstebro afholder løbende informationsmøder, hvor du kan få al den nødvendige information om opstart af virksomhed og høre om de forskellige muligheder for at få gratis vejledning og sparring. 

Hvad kan I hjælpe mig med?
STARTVÆKST Holstebro tilbyder gratis vejledning og sparring. Har du spørgsmål til opstart af egen virksomhed, eller i forbindelse med udvikling af din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi har forskelliige faglige kompetente konsulenter, som står klar til at hjælpe dig godt på vej!

Læs om hvilke rådgivningsmuligheder vi tilbyder dig, her

Vi afholder løbende arrangementer og kurser, som skal hjælpe dig til at blive en endnu dygtigere iværksætter! 

For nye iværksættere tilbyder vi løbende  iværksætterkurser, hvor du over 6 aftener bliver klædt godt på til at starte din egen virksomhed. Hver enkelt aften har sit tema, og i løbet af kurset vil du få indblik i vigtige emner, der kan medvirke til, at du får succes med din idé eller virksomhed.

Læs mere om iværksætterkursus

Få gratis redskaber til at komme i gang!
For at få hjælp til at formulere idéer og mål for din virksomhed, kan du benytte dig af de skabeloner, som vi har samlet under menupunktet "Nyttige links". Du kan blandt andet finde skabeloner til at lave en forretningsplan, som du er velkommen til at sende med, når du kontakter en konsulent fra STARTVÆKST Holstebro. Du kan også finde baggrundsinformation, der kan hjælpe dig til at få styr på de mange tanker, du formentlig har. 

Links for iværksættere

Se film om iværksætteri og innovation