Iværksætteri

Inspirationsaften for Iværksættere

Inspirationsaften for Iværksættere

onsdag d. 21. september 2022
18.30-22.00

Gratis

Tilmeldingsfrist:
tirsdag d. 20. september 2022 kl. 12:00

Nupark

Nupark 49,

7500 Holstebro

Inspirationsaften for Iværksættere

STARTVÆKST Holstebro, Struer og Lemvig inviterer alle med passion for egen virksomhed til en inspirerende aften i selskab med en række erfarne iværksættere, der vil dele ud af deres oplevelse og give gode råd til succes.

Kom til Nupark i Holstebro den 21. september 2022 og hent en masse inspiration, når vi får besøg af en række erfarne iværksættere. De vil dele ud af deres erfaringer med at opbygge deres virksomheder og videregive gode råd om, hvordan du kan opnå succes i din egen virksomhed.

Aftenens virksomheder kommer fra lokalområdet. De er fra forskellige brancher, og deres oplæg vil derfor også have hvert deres fokus. 

Alle med passion for egen virksomhed kan deltage i inspirationsaftenen – herunder også investorer, rådgivere og virksomhedsledere.

Program:

18.30: Velkommen 

18.35: Fit by Vith v. Emilie Vith
I 2018 begyndte Emilie at tilbyde personlig træning og bootcamps. I starten foregik det i deltids lejede lokaler. Siden er der kommet egne lokaler til i 2020. 

Ny lokation, corona udfordringer, udendørs træning, online forløb, fysioterapeutiske forløb og en masse bump på vejen, er hvad Emilie har oplevet, men nu er der syv personer i teamet, hvoraf tre er på fuldtid. Det er Emilies mål er at skabe et fællesskab omkring træningen og et rum, hvor der er plads til alle. Træningen skal være sjovt og udfordre en på det niveau, man er på. 

19.00: Cantek Media v. Christian Bonde Sunesen og Frederik Nygaard
Sideløbende med deres afsluttende år på henholdsvis gymnasie og handelsskole, besluttede Frederik og Christian at gå efter drømmen, som selvstændige. Cantek Media så dagens lys i april 2021 og tiden siden har budt på mange spændende udfordringer. Cantek Media er en allround marketingvirksomhed, som hjælper alt fra mindre startup virksomheder til store etablerede virksomheder med hele deres online tilstedeværelse. Cantek Media varetager betalt annoncering på flere forskellige kanaler, producerer professionelt content og rådgiver omkring online tilstedeværelse i et digitalt frembrusende samfund. Frederik og Christian er to ambitiøse iværksættere med en virksomhed der tager hånd om hver enkel virksomhed der samarbejdes med. 

19.30: Hundesalon Daisy v. Kamilla Hansen
Kamilla har altid være vild med hunde og hun har mange års erfaring med arbejde med hunde, Hun har været hjælper i en hundesalon og er uddannet træner i forskellige sammenhænge ligesom hun har taget kurser i hundeadfærd. I foråret sagde hun sit faste job op og valgte at gøre sin passion til sit arbejde, da hun åbnede egen hundesalon, hvor hun tilbyder klipning og trimning af små familiehunde. Indtil videre er markedsføringen foregået fra mund til mund, men det er gået over al forventning, for kunderne finder vej til Kamillas salon langvejs fra.

20.00: Pause/Sandwich

20.30: World in Wood v. Benjamin Frederiksen
Det startede med en studietur til USA i 2018, da Benjamin var HTX-studerende. Her fik han ideen til at lave et kort i træ med de enkelte stater skåret ud. Han byggede herefter selv en CNC-fræser. Da Benjamin var færdig med HTX et år senere, gik han all-in med fremstilling af kort, og når i år en omsætning tæt på 1 MDKK.  

21.00: Hedevang Outdoor v. Jens Hedevang
Hedevang Outdoor startede i 2015 som et fritidsprojekt, men siden da er det gået stærk, og virksomheden er i dag en af Nordvestjyllands største udbydere af kvalificerede og alsidige natur- og friluftsoplevelser til turister, private og erhverv. Grundlægger og daglig leder er Jens Hedevang med en baggrund som naturvejleder. Fra Jens lærte at snøre sine vandrestøvler, har han levet og åndet i og for vestjysk natur, kultur og landskab – en passion, han ofte har fået lov at dele i både lokale og nationale tv- og radioudsendelser. Jens har også skabt det succesfulde koncept MaxiTours, som udbyder ture på Puch Maxi knallerter i det vestjyske – selvfølgelig med mælkekasse bagpå! Nyeste skud på stammen er Vancation, hvor Jens udlejer gamle VW ”rugbrød” indrettet som autocampere.

21.30: Bremdal Tømrer v. Kenneth Ryttersgaard 
Med 13 års erfaring fra større og mindre tømrervirksomheder valgte Kenneth Ryttersgaard at starte egen virksomhed i slutningen af 2019. Kenneth har fra start haft en klar profil om at ville være den lokale tømrer for private kunder i Struer og omegn, og det har vist sig at være helt rigtigt. I løbet af ganske kort tid har kunderne fået øje på den nye tømrer, og Kenneth har i dag syv ansatte og fuld fart på. Hør Kenneth fortælle om, hvordan han har brugt sine erfaringer fra tidligere jobs til at opbygge sin egen forretning, og hvordan man bygger en forretning op under en coronakrise.

21.55:Afslutning – tak for i aften!

Inspirationsaftenen er også en optakt til vores iværksætterkursus, der opstarter i ugen efter dette ar­rangement. 
Du kan læse mere om efterårets Iværksætterkursus her.
                
TILMELDING:

Det er gratis at deltage, men det forudsætter, at du har bopæl i, eller din virksomhed har adresse i Holstebro, Struer eller Lemvig Kommune.

Du kan tilmelde dig Inspirationsaftenen eller Iværksætterkurset alene, eller du kan tilmelde dig alle syv aftener. 

Vi gør opmærksom på, at vi vil dele nogle af dine oplysninger (navn og firma/organisation) ifm. udlevering af en deltagerliste til oplægsholdere, deltagerne og afholdelsesstedet på det arrangement, du er tilmeldt.

Tilmeld dig Inspirationsaftenen for iværksættere her


Tilmeldingsfrist:

20. september 2022 kl. 12.00

Tilmeld dig her.