Grafisk element: Billede af Hanbjerg Maria. Billedet er venligt udlånt af Holstebro Kommune

Hvem er vi?

(Billede af Marina, venligst udlånt af Holstebro Kommune)

STARTVÆKST Holstebro tilbyder gratis vejledning til iværksættere og virksomheder i Holstebro Kommune.

STARTVÆKST Holstebro er Holstebro Kommunes tilbud om lokale erhvervsservice. Du kan læse mere om Holstebro Kommunes erhvervsservice her.

Vi hjælper dig med at løse de udfordringer, du står over for. Vores vejledning og sparring er målrettet både etablerede virksomheder, iværksættere og idéer, der stadig er på tegnebrættet. 

Vores formål er at hjælpe både iværksættere og etablerede virksomheder i Holstebro Kommune med at løse de udfordringer, den enkelte står over for, samt gribe de muligheder, der er. Vores vejledning er gratis!

Hvert år gør et par hundrede iværksættere og virksomheder brug af vores vejledningstilbud, og mere end 200 personer deltager i vores arrangementer.
Vores fornemmeste opgave er at vejlede dig og din virksomhed til vækst. 

Hos STARTVÆKST Holstebro har vi en bred palette af viden inden for blandt andet:

 

Oprettelse af virksomhed      

Forretningsplan

Virksomhedsformer

Salg og markedsføring

Nye markeder og trends

... Og meget mere.

Udover at tilbyde personlig sparring afholder vi også en række events, som kan være med til at give dig et indblik i iværksætterlivet, fremme din virksomheds vækst og udvikle dig. Ved nogle af vores events har du også mulighed for at netværke med succesfulde iværksættere, som deler ud af deres erfaringer.

Vores iværksætterkursus samt de fleste temamøder afholdes i tæt samarbejde med STARTVÆKST Struer og STARTVÆKST Lemvig. Det giver dig mulighed for at netværke med iværksættere og virksomheder i alle tre kommuner. 

Her på siden kan du finde informationer omkring vores kommende events. Du kan også finde nyttige links, kontaktoplysninger og andre materialer, som hjælper dig godt på vej. 

Vi samarbejder tæt med Erhvervshus Midtjylland, og vi henviser din virksomhed til Erhvervshus Midtjylland, såfremt din virksomhed har brug for specialiseret vejledning og hjælp. Erhvervshuset er også indgangen til en lang række programbaserede tilbud. Du kan læse mere om Erhvervshusets tilbud her.

Vi ved ikke alt, men vi har et stort netværk og ved, hvem der ellers kan hjælpe dig. Og så skader det aldrig at få nye øjne på din forretningsudvikling eller opstart!

Husk at vores vejledning er gratis og foregår i al fortrolighed.