Grafik element: personlig sparring

 

 

Planlægger du at starte egen virksomhed?

Hvis du ønsker at starte egen virksomhed i Holstebro Kommune, er du kommet til det rigtige sted

Med vores mange års erfaring ved vi, at det kræver meget at starte egen virksomhed, og vi ved, at der opstår mange spørgsmål. Vi kan og vil gerne hjælpe dig!

STARTVÆKST Holstebro står for iværksætterindsatsen i Holstebro Kommune. Vi tilbyder en række forskellige muligheder, som skal gøre det lettere for dig at starte egen virksomhed.

Vores mål er at give dig de bedste vilkår for at blive en succesfuld iværksætter. Du kan altid få gratis sparring af vores konsulent, deltage i spændende arrangementer og modtage vores nyhedsbrev, hvor du finder nyheder og arrangementer, der er relevante for dig som iværksætter. 

Vi afholder bl.a. spændende temamøder og iværksætterkurser, der er med til at klæde dig på til livet som iværksætter. Vi tilbyder også personlig og fortrolig sparring, der tager udgangspunkt i din virksomhed og situation – helt gratis.

Vi har også samlet en række nyttige links og værktøjer for iværksættere, der kan være vigtige for dig i din opstart, og som (måske) kan give dig svar på nogle af dine spørgsmål. Du kan blandt andet finde en tjekliste til opstarten af din virksomhed, der kan hjælpe dig med overblikket. 

Er du i tvivl om noget?

Kontakt os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig