Er du iværksætter?

Hvis du ønsker at starte egen virksomhed i Holstebro Kommune, er der flere muligheder for hjælp.  


Hvordan kommer jeg i gang?

Du sidder sikkert med spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Vi ved hvor vigtigt det er at komme godt fra start. Derfor afholder vi løbende informationsmøder, der har til formål at give dig en introduktion til livet som iværksætter. Informationsmødet kan også hjælpe dig til at vurdere, hvor langt du er i din beslutningsprocess om at starte din egen virksomhed. 

Vi informerer dig også om forskellige muligheder for gratis vejledning og sparring der tilbydes hos STARTVÆKST Holstebro og Holstebro Kommune. 


Personlig vejledning

Hos STARTVÆKST Holstebro tilbyder vi gratis vejledning til dig, der ønsker sparring på din forretningsidé, eller i forbindelse med udvikling af din virksomhed. Vi har forskellige faglige kompetente konsulenter, som står klar til at hjælpe dig! 

Når du booker en personlig vejledning, kan du udfylde en miniforretnings-plan. Det kan du gøre ved at downloade én eller flere af vores skabeloner og udfylde den, så godt du kan. På den måde har dig og konsulenten et godt udgangspunkt for sparring og vejledning. 

Læs mere om personlig vejledning her.


Holstebro ErhvervsPas

Som iværksætter og virksomhedsejere i Holstebro Kommune, kan du få lokal erhvervsrådgivning - før og efter start. 

Vi ønsker at virksomhederne i Holstebro Kommune skal have mulighed for udvikling og vækst. Derfor har vi samlet en lang række attraktive tilbud.

Du kan læse mere om hvad Holstebro Erhvervspas er her.


Iværksætterkursus

Vi tilbyder løbende iværksætterkurser, hvor du over 6 aftener bliver klædt godt på til at starte din egen virksomhed. Hver enkelt aften har et tema, og i løbet af kurset vil du få indblik i vigtige emner, der kan medvirke til, at du får succes med din idé eller virksomhed.

Læs mere om iværksætterkursus her


Nyttige links

Vi har samlet en række nyttige links, som kan hjælpe iværksættere og virksomheder godt på vej. 

Du kan finde nyttige links her