Grafik element: Nupark, venligt udlånt af Holstebro Kommune

 

 

Vi tilbyder gratis og fortrolig vejledning 

(Billede af Nupark, venligst udlånt af Holstebro Kommune)

Når du har gjort dig nogle indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter m.m., kan du med fordel kontakte os. Vi står klar til at give dig personlig og fortrolig sparring, svare på spørgsmål og hjælpe dig godt videre. 


Skriv din forretningsplan ned
For at du kan få den bedste sparring hos os eller andre, kan det være en rigtig god idé at få formuleret idéer og mål for din forretningsidé.

På den måde er du klædt godt på til mødet, og vi kan stille specifikke spørgsmål til din forretningsidé. Dermed har vi også bedre vilkår for at give dig konkret sparring på din forretningsidé. 

Som hjælp til at formulere idéer og mål for din virksomhed kan det være en fordel at udarbejde en mini-forretningsplan. Du kan også finde mange gode skabeloner til formålet på Virksomhedsguiden. 

Find skabelonerne her

 

Book en personlig vejledning
Du booker en personlig vejledning ved enten at ringe eller sende en mail til konsulent Jesper Juul Sørensen. Du kan finde hans kontaktoplysninger nedenfor. 

Vi anbefaler, at du har arbejdet på din forretningsidé, når du booker en personlig vejledning, men husk, at det ikke er et krav! Du kan godt få personlig sparring uden en evt. udfyldt mini-forretningsplan.

 

Jesper Juul Sørensen

Konsulent

smartphone+45 3099 6680

phone+45 7015 1618

mailE-mail

Jesper Juul Sørensen