Grafik element: Nupark, venligt udlånt af Holstebro Kommune

Styrk din virksomhed

(Billede af Nupark, venligst udlånt af Holstebro Kommune)

Der er mange områder, som du kan holde dig opdateret på for at drive en succesfuld virksomhed

Vi står derfor klar til at være din uvildige sparringspartner med det formål at styrke din virksomhed.

STARTVÆKST Holstebro står for erhvervsfremmeindsatsen i Holstebro Kommune. Vi tilbyder en række forskellige muligheder, som har til formål at udvikle og styrke din virksomhed med udgangspunkt i, hvor din virksomhed er i dag.

Vi tager helikopter-blikket på din virksomhed og bringer de partnere i spil, som er relevante for dig. Vores formål er at give dig lige netop den sparring, du har brug for. Vi ved derfor også, at der ikke er to virksomheder, der er ens. 

Måske har du brug for at diskutere virksomhedens fremtid, investorer, produktudvikling, medarbejdere, ejerskifte, støttemuligheder eller lignende. Lige meget hvilken udfordring, du står over for, er vi klar til at hjælpe dig videre. 

Derfor kan du på vores website finde information om personlig sparring på din virksomhedssituation. Du kan også finde information om vores temamøder, der sætter fokus på aktuelle emner, der kan være vigtige for dig som virksomhed. 

Vi har også samlet en række links og værktøjer, der kan være nyttige, når man driver virksomhed. Her er bl.a. info om skat, indberetninger, patenter, finansiering samt offentlige tilbud og events. 

Vi er certificerede i Væksthjulet og sikrer dermed, at vi kommer rundt i alle hjørner af virksomheden. Hovedsagen er, at vi er uvildige og ikke har en anden dagsorden end at se din virksomhed få succes. 

Vi besøger gerne din virksomhed, ligesom du også er velkommen hos os.