STARTVÆKST Holstebro

STARTVÆKST Holstebro yder gratis vejledning og sparring til iværksættere og virksomheder i Holstebro Kommune.

Vi står klar med hjælp, hvis du har planer om at starte din egen virksomhed, eller hvis du står lige midt i udfordringerne med at skubbe væksten i gang i din virksomhed.

STARTVÆKST Holstebro er din indgang
til erhvervsservice i region Midtjylland, hvor der blandt andet er mulighed for at få kortlagt dit vækstpotentiale og evt. få medfinansiering til køb af ekstern vækstrådgivning. Alt sammen noget, som kan spire væksten i din virksomhed.

Vores formålet er at hjælpe iværksættere og virksomheder i Holstebro Kommune med at løse de udfordringer, de står overfor – og det er gratis!

Uanset om du er iværksætter eller drømmer om at blive det – eller du allerede har din egen virksomhed – så hjælper vi dig med DIN udfordring.

STARTVÆKST Holstebro tilbyder
bl.a.:

  • Gratis vejledning
  • Overblik over rådgivnings- og mentormuligheder – og muligheden for tilskud under et af de mange regionale programmer
  • Netværk
  • Iværksætterkurser
  • Temamøder
  • og meget mere!

Kontakt os
Kontakt STARTVÆKST Holstebro’s konsulent Peter Pasgaard – så er du allerede godt på vej. Alle henvendelser behandles fortroligt!

En del af imidt
STARTVÆKST Holstebro er en del af imidt, som er en fællesbetegnelse for alle, der arbejder for mere vækst i Midtjylland – dvs. de lokale erhvervsservices og Erhvervshus Midtjylland. Vi arbejder sammen for at kunne give din virksomhed den optimale sparring.

Det betyder, at STARTVÆKST Holstebro kan henvise virksomheder med vækstpotentiale til Erhvervshus Midtjylland, som blandt andet kan give specialiseret rådgivning og kortlægning af vækstpotentiale.

Du kan læse mere om Erhvervshus Midtjylland og om imidt-samarbejdet på www.erhvervshusmidtjylland.dk og www.imidt.dk.


Forvirret? Bare ring 70 15 16 18 – så får du fat i din lokale erhvervsservice, som er din indgang til vækst.